Gegevens opslaan met Scripteditor

Gegevens opslaan met de Store-instructie U kunt tabellen opslaan als QVD-, PARQUET-, CSV- of TXT‑bestanden.

Scripteditor bevat de optie Store-instructie invoegen voor het maken en opmaken van een Store-instructie. U kunt ook uw eigen Store-instructies maken en opmaken in uw script. De Store-instructie bevat aanvullende opties die de optie Store-instructie invoegen niet biedt. Ga voor meer informatie naar Store.

1. In Gegevensbronnen, in Gegevensbestanden, klikt u op Store-instructie invoegen.

2. Geef na Opslaan de naam op van de tabel die moet worden opgeslagen.

3. Na Pad, geeft u het doelpad op voor het opgeslagen bestand.

Informatie

Als u opslaat in Google Drive, moet u de doelmap opgeven.

4. Na Bestand geeft u de uitvoernaam op en selecteert u het bestandstype.

5. Klik op Invoegen.

De instructie wordt ingevoegd in uw script.