Problemen oplossen - Navigatie en interactie met Qlik Sense

In deze sectie worden problemen beschreven die kunnen optreden bij navigatie in en interactie met Qlik Sense.

Apparaat met klein scherm

Mogelijke oorzaak

U gebruikt een apparaat met een heel klein scherm (480 pixels breed of kleiner).

Voorgestelde actie

Open de app op een computer of een apparaat met een groter scherm.

Ga voor meer informatie naar Apps verkennen op een klein scherm.

Ik kan items niet herordenen in het app-overzicht

Ik wil werkbladen of presentaties verplaatsen in het app-overzicht, maar dat is niet mogelijk.

Mogelijke oorzaak

U gebruikt een muis op een hybride apparaat.

Voorgestelde actie

Voer een van de volgende handelingen uit:

• Schakel aanraakondersteuning uit door op de navigatieknop (Menu) te tikken en Navigatie Touchscreenmodus uit te schakelen.
  • Houd de muisknop een tijdje ingedrukt voordat u de dia verplaatst.
  • U kunt ook het aanraakscherm gebruiken en het item verplaatsen door het lang aan te raken en vervolgens te slepen.

De leesrichting is onjuist in mijn gedeelde diagram

De leesrichting in een gedeeld diagram is veranderd. Zo heb ik bijvoorbeeld een diagram gedeeld met de leesrichting van rechts naar links, maar nu is de leesrichting van links naar rechts in mijn gedeelde diagram.

Mogelijke oorzaak

De instelling voor de leesrichting is gewijzigd in de app nadat het diagram werd gedeeld.

Voorgestelde actie

Controleer of de juiste leesrichting is ingeschakeld in de instellingen voor de vormgeving van de app, in de app van waaruit het diagram wordt gedeeld. Ga voor meer informatie naar Leesrichting van rechts naar links activeren.