Logische modellen aanpassen voor Inzichtenadviseur

Met bedrijfslogica kunt u aanpassen hoe Inzichtenadviseur uw app-gegevens interpreteert wanneer u analyses op basis van query's genereert.

Bedrijfslogica definieert hoe Inzichtenadviseur uw gegevens interpreteert en omgaat met alternatieve termen voor waarden in uw gegevensmodel:

• Insight Advisor Zoeken

• Analysetypen van Insight Advisor

• Insight Advisor Chat

• Associative Insights

InzichtenadviseurInsights maakt gebruik van Qlik Cognitive Engine en de geleerde precedenten om de relaties en het gebruik van velden in uw gegevensmodel te begrijpen. U kunt eventueel ook het logische model aanpassen dat Inzichtenadviseur gebruikt voor een app. U kunt woordenlijsten aan uw bedrijfslogica toevoegen die Inzichtenadviseur helpen om te gaan met mogelijke alternatieve terminologie van gebruikers bij het uitvoeren van zoekopdrachten voor Inzichtenadviseur.

U kunt de volgende onderdelen van bedrijfslogica aanpassen in Qlik Sense:

Opties voor Bedrijfslogica zijn beschikbaar in het tabblad Voorbereiden.

Informatie

Alleen de app-eigenaar of ruimteleden met Kan gegevens in apps bewerken kunnen het logische model en de woordenlijst van een app aanpassen. Voor meer informatie over gezamenlijke ontwikkeling raadpleegt u Mede-ontwikkeling van bedrijfslogica in gedeelde ruimten.