Utforska appar på en liten skärm

Om du använder Qlik Sense på en liten skärm (480 pixlar bred eller mindre), så kan du göra urval och navigera mellan appar, ark, visualiseringar och berättelser. Du kan inte skapa eller redigera ark, berättelser eller visualiseringar.

På den här sidan beskrivs hur du använder Qlik Sense på en liten skärm via en webbläsare. Detta är inte samma sak som att använda Qlik Sense-mobilappen. Mer information om hur du använder mobilappen finns i Qlik Sense Mobile SaaS.

Navigering

Den övre navigeringspanelen används för att komma åt hubben, app-översikten och hjälpfunktionen. Den nedre navigeringspanelen används för att bläddra mellan ark, berättelser och visualiseringar. Du kan dölja navigeringspanelerna för att få mera plats för att utforska appen. Om du ändrar från stående till liggande läge ser du också mer information i vissa situationer.

Upptäcka och analysera

Du kan utforska ark, och även i detalj gå in och se alla visualiseringar i helskärmsläge. Du kan navigera mellan visualiseringar en i taget och göra val i dem. I helskärmsläge har du även tillgång till menyn för visuell utforskning högst upp.

Använda Insikter

Klicka på Pil ned om du vill växla mellan Ark-vyn och Insikter. Mer information om Insikter finns i Skapa visualiseringar med Insikter.

Använda Data Storytelling

Du kan spela upp berättelser i appen men inte redigera dem. När du spelar upp en berättelse måste du gå till arkvyn för att visa arket och göra val.

Använda bokmärken

Du kan använda befintliga bokmärken och skapa dina egna bokmärken.