Rapportering

Konfigurera tabellrapport-utdata från appen. En tabellrapport genereras utifrån datapresentationsstrukturen du definierar i en mall som skapats med Qlik-tillägget för Microsoft Excel. Du skapar rapportuppgifter för att konfigurera mottagare, filter och leveransinställningar.

Klicka på Rapporter under fliken Förbereda i navigationsfältet för att öppna avsnittet Rapporter.

Fullständig information om att skapa tabellrapporter i Qlik Sense finns i Rapporter i tabellform med Qlik Cloud-analys.

Avsnittet Rapporter i en app

Avsnittet Rapporter i en app