Ga naar hoofdinhoud Skip to complementary content

Visualisaties kopiëren uit bestaande visualisaties

U kunt een visualisatie kopiëren:

• Binnen hetzelfde werkblad
  • Tussen werkbladen in dezelfde app
  • Tussen werkbladen die deel uitmaken van verschillende apps.
WaarschuwingEen gekopieerde visualisatie werkt pas goed in een andere app als ook dezelfde dimensies en metingen deel uitmaken van de doel-app.
  1. Klik bij het bewerken van een werkblad op het item dat u wilt kopiëren.

Het item wordt gemarkeerd.

2. Klik met de rechtermuisknop op de visualisatie en selecteer Kopiëren Kopiëren.

3. Wilt u het item op een ander werkblad invoegen, dan gaat u met behulp van de werkblad-navigator naar dat werkblad.

4. Klik met de rechtermuisknop in het blad en klik op Plakken Plakken.

Het gekopieerde item wordt toegevoegd aan het werkblad.

Informatie

Afhankelijk van uw situatie, gebeuren er verschillende dingen als u de gekopieerde visualisatie op een werkblad plakt: