Koppeling met een mastervisualisatie ongedaan maken

Ontkoppel een visualisatie van de bijbehorende mastervisualisatie om alleen het huidige exemplaar te bewerken. Ontkoppeling verwijdert de verbinding tussen de visualisatie op uw werkblad en het masteritem. De huidige visualisatie wordt onafhankelijk. Raadpleeg Een mastervisualisatie bewerken als u alle visualisaties wilt bewerken die zijn gekoppeld aan een mastervisualisatie.

Doe het volgende:

1. Klik op Werkblad bewerken.

2. Selecteer de gekoppelde visualisatie.

3. Klik onder Eigenschappen op Visualisatie loskoppelen.

4. Klik op OK.

U kunt de visualisatie op het werkblad nu bewerken zonder dat de wijzigingen invloed hebben op andere visualisaties.

TipU kunt ook met de rechtermuisknop klikken op de gekoppelde visualisatie en vervolgens op Koppeling van visualisatie ongedaan maken klikken in het snelmenu.