Qlik Sense Enterprise on Windows verwijderen van een server met Qlik DataTransfer

U kunt Qlik Sense Enterprise on Windows verwijderen van een server met Qlik DataTransfer en Qlik DataTransfer behouden.

1. In Windows-services, moet u de Qlik DataTransfer-service stoppen.

2. Navigeer naar C:\ProgramData\Qlik\DataTransfer\DataUpload\certificate en verwijder de certificaten in de map.
  3. Qlik Sense Enterprise on Windows verwijderen.

Qlik Sense verwijderen (alleen in het Engels)

4. Start de Qlik DataTransfer-service

5. Navigeer naar C:\ProgramData\Qlik\DataTransfer\DataUpload\certificate en controleer of de volgende bestanden aanwezig zijn:

• client.pfx

• server.pfx