Qlik Sense Enterprise on Windows installeren op een server waarop Qlik DataTransfer is geïnstalleerd

U kunt Qlik Sense Enterprise on Windows installeren op een server waarop Qlik DataTransfer al is geïnstalleerd.

1. In Windows-services moet u de Qlik DataTransfer-service stoppen.

2. Navigeer naar C:\ProgramData\Qlik\DataTransfer\DataUpload\certificate en verwijder de certificaten in de map.
  3. Navigeer naar C:\Program Files\Qlik\DataTransfer\DataUploadService\install-utils.

4. Voer Remove-Certificate.ps1 uit in PowerShell als beheerder

5. In de Windows Certificate Store, moet u controleren of de volgende certificaten zijn verwijderd:

• Lokale computer > Persoonlijk > QdtClient

• Lokale computer > Trusted Root Certification Authority > <hostnaam.domein> or <hostnaam>

• Huidige gebruiker > Persoonlijk > QdtClient

6. Installeer Qlik Sense Enterprise on Windows.

Qlik Sense Enterprise on Windows installeren (alleen in het Engels)

7. Navigeer naar C:\Program Files\Qlik\DataTransfer\DataUploadService\install-utils.

8. Voer Configure-Service.ps1 uit in PowerShell als gebruiker van de Qlik Sense-services.

1. Voor de eerste invoer dataTransferCertificatePath voert u C:\ProgramData\Qlik\DataTransfer\DataUpload\certificate in.

2. Voor de tweede invoer qsefwPresent voert u Ja in.

9. Navigeer naar C:\ProgramData\Qlik\DataTransfer\DataUpload\certificate en controleer of de volgende bestanden aanwezig zijn:

• root.pfx

• client.pfx

• server.pfx

10. Start de Qlik DataTransfer-service