Verbinding maken met gegevensbronnen

Met Qlik Cloud Gegevensintegratie kunt u verbinding maken met een groot aantal gegevensbronnen om gegevens vrij te geven voor een cloudplatform of om gegevens te repliceren. Gegevensbronnen bestaan uit SaaS-applicaties, databases, clouddatawarehouses en SAP. U maakt verbinding met een gegevensbron via een gegevensverbinding.

• Met databases en SAP kunt u CDC-technologie (Change Data Capture) of volledige ladingen gebruiken om de tijdelijk opgeslagen gegevens bijgewerkt te houden.

• Met SaaS-applicaties kunt u incrementele ladingen gebruiken op basis van datumvelden of volledige ladingen om de tijdelijk opgeslagen gegevens up-to-date te houden.

Verbinding maken met SaaS-applicaties

Maak verbinding met een groot aantal SaaS-applicaties, zoals Salesforce, Workday en Google Analytics.

U kunt incrementele ladingen gebruiken op basis van datumvelden of volledige ladingen om de gegevens up-to-date te houden.

Verbinding maken met databases

Maak verbinding met databases zoals MySQL, Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL en SAP.

U kunt CDC-technologie (Change Data Capture) of volledige ladingen gebruiken om de gegevens bijgewerkt te houden.