Union-processor

Voegt vergelijkbare records van een gegevensverzameling aan het einde van een andere gegevensverzameling toe, met of zonder verwijdering van dublicaten (union all).

Met de Union-processor kunt u records toevoegen van meerdere gegevensverzamelingen in een transformatiestroom.

Eigenschappen van union

Eigenschappen om te configureren om records van meerdere gegevensverzamelingen toe te voegen.

Configuratie
Eigenschap Configuratie

Union all

Schakel deze optie in om alleen unieke waarden te retourneren tijdens het toevoegen van uw kolommen. Als deze optie is uitgeschakeld, worden alle dubbele waarden behouden in de uitvoer.

Om de naam van de processor te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op de standaardnaam van de processor is geplaatst.

Om de beschrijving te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op Beschrijving is geplaatst.