Cleanse-processor

Vervangt de inhoud van records of vult records met een opgegeven waarde.

Met de Cleanse-processor kunt u verschillende bewerkingen uitvoeren om kolommen en records in een transformatiestroom op te schonen.

Eigenschappen van cleanse

Eigenschappen die geconfigureerd moeten worden om kolommen en records op te schonen.

Configuratie
Eigenschap Configuratie

Functienaam

• Lege cellen vullen met waarde: selecteer deze functie om alle cellen van deze kolom te vullen met een opgegeven waarde.
  • Lege cellen vullen met tekst: selecteer deze functie om lege cellen van deze kolom te vullen met een opgegeven waarde.

Te verwerken kolommen

Selecteer de kolom of kolommen waarop u een functie in de lijst wilt toepassen.

Informatie

Als u dezelfde functie tegelijkertijd op meerdere kolommen wilt toepassen, klik dan op Pictogram Dialoogvenster openen om een structuurweergave te openen zodat u meerdere kolommen kunt selecteren.

Gebruiken met

• Andere kolom: selecteer deze optie om de kolom aaneen te schakelen om te verwerken met een andere kolom.
  • Waarde: selecteer deze optie om de kolom aaneen te schakelen om te verwerken met de gewenste aangepaste waarde.

Om de naam van de processor te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op de standaardnaam van de processor is geplaatst.

Om de beschrijving te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken Bewerken dat wordt weergegeven als de muisaanwijzer op Beschrijving is geplaatst.