SAP (Application)

In deze sectie wordt beschreven hoe u een SAP (Application)-bron instelt voor tussenopslag. Voordat u de gegevenstaak start, zorgt u dat u voldoet aan de Vereisten en maakt u zichzelf vertrouwd met de Beperkingen en overwegingen.

Verbindingseigenschappen instellen

Deze sectie beschrijft de beschikbare verbindingseigenschappen. Alle eigenschappen zijn vereist, tenzij anders aangegeven.

Gegevensbron

• Gegevensgateway: De naam van de Gateway voor gegevensverplaatsing die moet worden gebruikt om toegang tot uw gegevens te verkrijgen.

• Clientidentificatie: het clientnummer van de SAP-bron (applicatie) waarvan u gegevens wilt verplaatsen.

Database-eigenschappen

• SAP-schema: De naam van het betreffende SAP-schema.

• Back-end database: Klik op de knop Bladeren en selecteer de naam van de gegevensbronconnector die u eerder hebt geconfigureerd.

Zie ook: Stel een bronconnector in voor SAP (Application)zijn.

• Non-Unicode SAP-systeem: Selecteer deze optie als uw back-end database niet-unicode is.

Interne eigenschappen

Interne eigenschappen zijn bedoeld voor speciale toepassingen en worden daarom niet in het dialoogvenster weergegeven. U moet ze alleen gebruiken als Qlik Support dit aan u heeft geadviseerd.

Gebruik de knop Nieuwe maken en Annuleren aan de rechterkant van de velden om eigenschappen toe te voegen of te verwijderen.

Naam

De weergavenaam voor de bronverbinding.