Ondersteunde gegevenstypen

De volgende tabel toont de Microsoft SQL Server-brongegevenstypen en de standaard toewijzingen voor Data Movement gateway-gegevenstypen gebruikt.

Bij het Tussenopslag naar een Microsoft SQL Server-doel, zijn de bron- en doelgegevenstypen hetzelfde, afgezien van de uitzonderingen die worden beschreven in Homogene replicatie.

Voor informatie over hoe u het gegevenstype kunt bekijken dat is gekoppeld in het doel, raadpleegt u de sectie voor de doelconnector die u gebruikt.

Informatie

Sorteerbare gegevenstypen worden aangegeven door een asterisk (*).

Ondersteunde brongegevenstypen
Ondersteunde Microsoft SQL Server-gegevenstypenData Movement gateway-gegevenstypen

BIGINT

INT8

BIT

BOOLEAN

DECIMAL

NUMERIC

INT

INT4

MONEY

NUMERIC (19,4)

NUMERIC (p,s)

NUMERIC

SMALLINT

INT2

SMALLMONEY

NUMERIC (10,4)

TINYINT

UINT1

REAL

REAL4

FLOAT

REAL8

DOUBLE

REAL8

DATETIME

DATETIME

DATETIME2

DATETIME

SMALLDATETIME

DATETIME

DATE

DATE

TIME

STRING (16)

DATETIMEOFFSET

STRING

*CHAR

STRING

*VARCHAR

STRING

*VARCHAR (max)

*TEXT

Om dit gegevenstype te gebruiken met Qlik Cloud Data Integration, moet u het gebruik van CLOB's inschakelen voor een specifieke taak.

LOB-kolommen voor Microsoft SQL Server-tabellen worden bijgewerkt in het doel, zelfs voor UPDATE-instructies die de waarde van de LOB-kolom in Microsoft SQL Server niet hebben gewijzigd.

CLOB

*NCHAR

WSTRING

*NVARCHAR (length)

WSTRING

*NVARCHAR (max)

*NTEXT

Om dit gegevenstype te gebruiken met Qlik Cloud Data Integration, moet u het gebruik van NCLOB's inschakelen voor een specifieke taak.

LOB-kolommen voor Microsoft SQL Server-tabellen worden bijgewerkt in het doel, zelfs voor UPDATE-instructies die de waarde van de LOB-kolom in Microsoft SQL Server niet hebben gewijzigd.

NCLOB

BINARY

BYTES

VARBINARY

BYTES

VARBINARY (max)

IMAGE

Om dit gegevenstype te gebruiken met Qlik Cloud Data Integration, moet u het gebruik van BLOB's inschakelen voor een specifieke taak.

LOB-kolommen voor Microsoft SQL Server-tabellen worden bijgewerkt in het doel, zelfs voor UPDATE-instructies die de waarde van de LOB-kolom in Microsoft SQL Server niet hebben gewijzigd.

BLOB

TIMESTAMP

BYTES

UNIQUEIDENTIFIER

STRING

HIERARCHYID

VARCHAR (x)

XML

LOB-kolommen voor Microsoft SQL Server-tabellen worden bijgewerkt in het doel, zelfs voor UPDATE-instructies die de waarde van de LOB-kolom in Microsoft SQL Server niet hebben gewijzigd.

Om dit gegevenstype te gebruiken met Qlik Cloud Data Integration, moet u het gebruik van NCLOB's inschakelen voor een specifieke taak.

CLOB

GEOMETRY

CLOB

GEOGRAPHY

CLOB

Niet-ondersteunde gegevenstypen

De volgende gegevenstypen worden niet ondersteund:

• CURSOR
  • SQL_VARIANT
  • TABLE
Informatie

Door de gebruiker gedefinieerde gegevenstypen worden ondersteund op basis van hun basistype. Bijvoorbeeld: een door de gebruiker gedefinieerd gegevenstype op basis van DATETIME wordt behandeld als een DATETIME-gegevenstype.