Arbeta med rapporter på begäran

Med rapporter på begäran kan du ladda ner rapporter direkt från webbläsaren medan du analyserar en app. Uppgifterna i rapporter på begäran baseras på dina aktuella val i appen och din åtkomstnivå till appen. Rapportutvecklare kontrollerar vilka mallar som kan användas för rapporter på begäran.

Konfigurera rapporter på begäran

Rapportutvecklare konfigurerar rapporter på begäran för specifika rapportmallar. När en mall aktiveras för rapporter på begäran kan användare generera rapporter när de analyserar en app i arkvyn.

Konfigurera rapporter på begäran

Skapa rapporter på begäran

Appanvändare genererar rapporter på begäran när de navigerar genom arken i en app.

Skapa rapporter på begäran