Servicekontoägare (SAO)

Servicekontoägaren (SAO) är den som ansvarar för att registrera för prenumerationen eller provversionen, skapa och konfigurera klientorganisationen och bjuda in användare att gå med i klientorganisationen. SAO är den globala eller övergripande administratören och är som standard huvudadministratör. Endast SAO kan hantera prenumerationen, inklusive utföra följande uppgifter:

• Köpa en prenumeration
  • Uppgradera din prenumeration
  • Förnya prenumerationer
  • Avbryta en prenumeration
  • Hantera din betalningsmetod
  • Minska eller öka antalet licenser
Anteckning om informationDu kan ändra servicekontoägaren genom att kontakta Qlik.