Hantera din betalningsmetod

Du kan köpa Qlik Sense-prenumerationer med ett kreditkort. Du kan hantera din kreditkortsinformation från My Qlik genom att lägga till, ta bort och ändra kreditkortet som används som standard.

Lägga till ett kreditkort

1. Gå till My Qlik och sidan Betalning och fakturering för provversionen eller prenumerationen som du vill hantera.
  2. Under Betalningsmetoder klickar du på knappen Lägg till kreditkort.
  3. På sidan Kreditkort anger du din kreditkortsinformation och klickar på Fortsätt.
  4. Ett meddelande visas om att ditt kreditkort har lagts till, och ditt nya kreditkort visas under Betalningsmetoder.

Ta bort ett kreditkort

1. Gå till My Qlik och sidan Betalning och fakturering för provversionen eller prenumerationen som du vill hantera.
  2. Under Betalningsmetoder klickar du på knappen ... vid det kreditkort du vill ta bort.
    Observera: Du kan inte ta bort standardbetalningsmetoden, så om du vill ta bort den måste du först ange en alternativ standardbetalningsmetod.
  3. Välj Ta bort.
  4. På sidan Vill du ta bort kreditkortet? bekräftar du att du vill ta bort betalningsmetoden genom att klicka på knappen Ta bort.

Ändra standardbetalningsmetoden

1. Gå till My Qlik och sidan Betalning och fakturering för provversionen eller prenumerationen som du vill hantera.
  2. Under Betalningsmetoder klickar du på knappen ... vid det kreditkort du vill använda som standardbetalningsmetod.
  3. Välj Använd som standardbetalningsmetod.