Avbryta en prenumeration

Servicekontoägaren (SAO) kan annullera en Qlik Sense Business-prenumeration när som helst med My Qlik eller genom profilinställningarna. Du kan även ångra att du avbryter prenumerationen när som helst fram till slutet på perioden.

Anteckning om informationPrenumerationen avbryts i slutet av prenumerationsperioden. Du har fortsatt åtkomst till din prenumeration fram till slutet på perioden.

Avbryta en Qlik Sense Business-prenumeration med My Qlik

1. Logga in på My Qlik. Mer information om My Qlik finns i Hantera Qlik Sense SaaS-prenumerationen.
  2. Välj prenumerationen som du vill ändra.
  3. Klicka på knappen Hantera.
  4. Klicka på Avbryt prenumeration.

En bekräftelseruta visas med information om datumet då prenumerationen avbryts och du uppmanas att bekräfta ändringen.

5. Kryssa för rutan Jag förstår och klicka på Bekräfta.

Avbryta en Qlik Sense Business-prenumeration genom profilinställningarna

1. Logga in på din klientorganisation.
  2. Välj din profil och klicka på Prenumerationer.
  3. Välj prenumerationen som du vill avbryta.
  4. Klicka på Avbryt prenumeration.

En bekräftelseruta visas med information om datumet då prenumerationen avbryts och du uppmanas att bekräfta ändringen.

5. Kryssa för rutan Jag förstår och klicka på Bekräfta.

Prenumerationsbrickan uppdateras nu så att begäran om avbrott och datumet då den börjar gälla visas.

Anteckning om informationOm du ändrar dig och inte vill avbryta prenumerationen kan du ångra begäran när som helst fram till slutet av den betalda perioden.