Uppgradera din Qlik Sense-prenumeration

PÅ DEN HÄR SIDAN

Uppgradera din Qlik Sense-prenumeration

Qlik tillåter att du konverterar eller uppgraderar din prenumeration från My Qlik. På så sätt kan du uppgradera prenumerationen utan att skapa en ny klientorganisation, vilket innebär att du kan bevara din information och dina data. Följande uppgraderingsvägar stöds:

• Qlik Sense Business-testversion till Qlik Sense Enterprise SaaS-prenumeration
  • Qlik Sense Business-prenumeration till Qlik Sense Enterprise SaaS-prenumeration

Du måste vara servicekontoägare (SAO) för att kunna uppgradera din Qlik Sense-prenumeration.

Du kan visa status för din provversion eller prenumeration och uppgradera Qlik Sense-prenumerationer med ett kreditkort från My Qlik.

Uppgradering från Qlik Sense Business till Qlik Sense Enterprise SaaS

1. Gå till My Qlik och välj prenumerationen eller provversionen som du vill uppgradera.
  2. Om du har en Qlik Sense Business-testversion klickar du på Köp. Om du har en Qlik Sense Business-prenumeration klickar du på Hantera.

Information om din aktuella testversion eller prenumeration visas, tillsammans med uppgraderingsalternativ.

3. Klicka på Uppgradera på rutan Qlik Sense Enterprise.
  4. Gå till sidan Användare och välj hur många användare du vill köpa Professional- och Analyzer-åtkomst för. Klicka på Fortsätt.
    Anteckning om informationDu kan lägga till användare i din Qlik Sense Enterprise SaaS-prenumeration genom att klicka på Hantera .
  5. betalningssidan anger du din kreditkortsinformation och klickar på Fortsätt.
  6. Granska beställningen och betalningsinformationen på översiktssidan och klicka på Betala för att slutföra köpet.
Anteckning om informationDu kan granska din betalnings- och faktureringsinformation på sidan Betalning och fakturering. Där kan du granska din kreditkorts- och faktureringsinformation eller visa och hämta dina fakturor genom att klicka på Visa detaljer.

Mer information om att navigera på My Qlik finns i Hantera Qlik Sense SaaS-prenumerationen.