Prenumerationsalternativ för Qlik Sense

PÅ DEN HÄR SIDAN

Prenumerationsalternativ för Qlik Sense

Qlik erbjuder två SaaS Qlik Sense-prenumerationsalternativ, Qlik Sense Business och Qlik Sense Enterprise SaaS. Qlik Sense SaaS-prenumerationerna finns också som testversioner. Du kan initiera en Qlik Sense Business-testperiod från Qlik-webbplatsen eller kontakta Qlik-säljteamet om du vill påbörja en Qlik Sense Enterprise SaaS-testperiod.

Qlik Sense Business-användare får samma hastighet, prestanda och tillgänglighet som Qlik Sense Enterprise SaaS-användare. Qlik Sense Business har även samma användargränssnitt, hubb och Management Console som Qlik Sense Enterprise SaaSQlik Cloud.

Qlik Sense Business

Med Qlik Sense Business kan grupper och team bygga och dela på appar.

Qlik Sense Business körs på Qlik Cloud, Qliks molnbaserade SaaS-plattform som även är värd för Qlik Sense Enterprise SaaS.

Qlik Sense Business-användare har tillgång till:

• Alla analysfunktioner i Qlik Sense, inklusive den associativa motorn
  • Alla Qliks senaste funktioner för förstärkt intelligens, inklusive insiktsförslag
  • Möjligheten att skapa appar genom att dra och släppa, och helt interaktiva appar
  • Ett personligt utrymme där du kan skapa eget innehåll och dela det med vem som helst
  • Fem delade utrymmen där dina teammedlemmar kan utveckla och dela appar
  • Direkt dataanslutning till över 40 datakällor
  • Automatiska datauppdateringar

Qlik Sense Enterprise SaaS

Qlik Sense Enterprise SaaS är ett komplett, SaaS-baserat driftsättningsalternativ för Qlik Sense Enterprise. Qlik är värd för och hanterar molninfrastrukturen. Qlik Sense Enterprise SaaS kan driftsättas separat eller som en del av en multimolnsdriftsättning som kan inkludera Qlik Sense Enterprise-driftsättningar i molnet eller lokalt.

Qlik Sense Enterprise SaaS-användare har tillgång till alla funktioner som finns i Qlik Sense Business, plus:

• Företagsstyrning
  • Ökad kapacitet
  • Flera användartyper