Köpa en Qlik Cloud-prenumeration

Servicekontoägaren kan köpa Qlik Sense Enterprise SaaS- och Qlik Sense Business-prenumerationer från My Qlik.

Anteckning om informationGå till Qlik prissättning för att köpa kapacitetsbaserade Qlik Cloud-analys- eller Qlik Cloud Data Integration-prenumerationer.

Gör följande:

1. Gå till My Qlik och välj prenumerationen som du vill köpa.
  2. Klicka på Köp.
  3. Välj antal användare under Pris och klicka på Fortsätt.
  4. På sidan Betalning anger du din kreditkortsinformation och klickar på Fortsätt.
  5. Granska beställningen och betalningsinformationen på sidan Översikt och klicka på Betala för att slutföra köpet.
Anteckning om tipsDu kan granska din betalnings- och faktureringsinformation på sidan Betalning och fakturering. klicka på Visa detaljer för att se informationen samt visa och ladda ner dina fakturor.

Hantera din betalningsmetod

Med en Qlik Sense Enterprise SaaS- eller Qlik Sense Business-prenumeration kan du hantera din kreditkortsinformation i My Qlik.

Lägga till ett kreditkort

Gör följande:

1. I MyQlik går du till sidan Betalning och fakturering för testversionen eller prenumerationen som du vill hantera.
  2. Under Betalningsmetoder klickar du på Lägg till kreditkort.
  3. På sidan Kreditkort anger du din kreditkortsinformation och klickar på Fortsätt.
  4. Nu ser du ditt nya kreditkort under Betalningsmetoder.

Ta bort ett kreditkort

Det går inte att ta bort standardbetalningsmetoden. Du kan inte ta bort standardbetalningsmetoden om du inte först har angett en annan standardbetalningsmetod.

Gör följande:

1. I MyQlik går du till sidan Betalning och fakturering för testversionen eller prenumerationen som du vill hantera.
  2. Under Betalningsmetoder klickar du på Mer för det kreditkort du vill ta bort.
  3. Välj Ta bort.
  4. På sidan Vill du ta bort kreditkortet? bekräftar du att du vill ta bort betalningsmetoden genom att klicka på Ta bort.

Ändra standardbetalningsmetoden

Gör följande:

1. I MyQlik går du till sidan Betalning och fakturering för testversionen eller prenumerationen som du vill hantera.
  2. Under Betalningsmetoder klickar du på Mer vid det kreditkort du vill använda som standardbetalningsmetod.
  3. Välj Använd som standardbetalningsmetod.