Köpa en Qlik Sense-prenumeration

Du kan visa status för din provversion eller prenumeration och köpa Qlik Sense-prenumerationer med ett kreditkort från My Qlik.

1. Gå till My Qlik och välj prenumerationen eller provversionen som du vill köpa.
  2. Klicka på Köp.
  3. Välj antal användare under Pris och klicka på Fortsätt för att köpa.
  4. betalningssidan anger du din kreditkortsinformation och klickar på Fortsätt.
  5. Granska beställningen och betalningsinformationen på översiktssidan och klicka på Betala för att slutföra köpet.
Anteckning om informationDu kan granska din betalnings- och faktureringsinformation på sidan Betalning och fakturering. Där kan du granska din kreditkorts- och faktureringsinformation eller visa och hämta dina fakturor genom att klicka på Visa detaljer.

Mer information om att navigera på My Qlik finns i Hantera Qlik Sense SaaS-prenumerationen.