Prenumerationsalternativ för Qlik Cloud Data Integration

Qlik Cloud Data Integration-prenumerationer baseras på en kapacitetsmodell där volymen Flyttade data är den primära värdemätaren.

Qlik Cloud Data Integration finns tillgängligt i prenumerationsalternativ på tre nivåer: Standard, Premium och Enterprise. De högre utgåvorna ger mer avancerade datakällor och omvandlingar. Alla prenumerationer inkluderar Qlik Cloud-analys standard.

Nedan presenteras viktiga fakta om de olika prenumerationsalternativen. Gå till Qlik prissättning eller kontakta Qlik-försäljningsavdelningen för att få mer information om vad som ingår. Mer information vad som ingår i de olika licenserna finns i Produktbeskrivning av Qlik Cloud®-prenumerationer (endast på engelska).

Qlik Cloud-dataintegrering standard

Data Integration Standard ger dataförflyttning i realtid till alla mål från standardkällor och SaaS-tillämpningar. Du prenumererar på paket med kapacitet för Flyttade data. Dessutom innehåller alla utgåvor av Qlik Cloud Data Integration relaterade Qlik Cloud-funktioner, såsom Qlik Sense, Programautomatisering och AutoML.

Standardutgåvan innehåller:

• Dataförflyttning från relationsdatabaskällor och SaaS-källor.

• Grundläggande dataomvandlingar

• Dataförflyttning till alla mål som stöds

• Qlik Cloud-analys standard

• Programautomatisering

• AutoML

• Full-användare

Den här utgåvan innehåller inte alla funktioner för dataintegration, till exempel SAP- och stordatorkällor och avancerade omvandlingar.

Grundläggande omvandlingar används för att omvandla data som en del av dataöverföringsprocessen och omfattar filtrering och namnändring av datauppsättningar samt tillägg, redigering och borttagning av kolumner. Om du bara använder Qlik Cloud som mål behöver du bara grundläggande omvandlingar.

Qlik Cloud-dataintegrering premium

Qlik Cloud-dataintegrering premium ger mer avancerade källor (SAP och DB2 Mainframe) och omvandlingar och fler användare med Full-licens än Qlik Cloud-dataintegrering standard. Du prenumererar baserat på kapacitet för flyttade data.

Med avancerade dataomvandlingar kan du skapa datatillgångar efter att du har lagt in data i målen. Avancerade omvandlingar görs med en Transform-datauppgift och stöder, förutom grundläggande omvandlingar, SQL-baserade omvandlingar, sammanslagningar, modellering och datamarter.

Premium-utgåvan har samma funktioner som finns i Dataintegrering standard samt:

Qlik Cloud Enterprise

Enterprise-versionen innehåller alla funktioner som finns i Qlik Cloud-analys premium och Qlik Cloud-dataintegrering premium. Qlik Cloud Enterprise ger dig Full-och Basic-användare, avancerade omvandlingar och dataförflyttning i realtid från alla källor. Du kan prenumerera på Data för analys-kapacitet eller Flyttade data-kapacitet, eller båda. Dessutom är vissa skyddsgränser förhandlingsbara, som appstorlek, omladdningsfrekvens och samtidig omladdning. Mer information finns i Qlik Cloud-analys-specifikationer och kapacitet.