Profielinstellingen

OP DEZE PAGINA

Profielinstellingen

Op de pagina Profielinstellingen kunt u instellingen beheren voor items zoals apps, waarschuwingen, abonnementen, ruimten en de Qlik Sense Mobile SaaS-app.

Ga naar uw profielinstellingen door uw gebruikersprofiel-menu te openen en Profielinstellingen te selecteren.

Profiel

Hier vindt u welk e-mailadres geregistreerd is voor de account.

U kunt de voorkeurstaal, tijdzone en regionale instellingen voor het maken van apps instellen.

Meldingen

Stel in wanneer en hoe u op de hoogte wilt worden gebracht van wijzigingen in apps, ruimten en waarschuwingen.

Apps Meldingen over succesvolle of mislukte herladingen, afgeronde of mislukte prestatie-evaluaties.

Ruimten: Meldingen over wanneer u bent toegevoegd aan of verwijderd uit een ruimte, of wanneer de machtigingen voor een ruimte zijn bijgewerkt.

Ruimtemeldingen beheren

Waarschuwingen: Melding als er een waarschuwing wordt gegeven.

Leveringsopties voor meldingen

Selecteer een of meer opties voor de wijze waarop u op de hoogte wilt worden gebracht.

Webmeldingen: In de browser als u Qlik Sense gebruikt.

Pushmeldingen: Naar uw mobiel, als u de app Qlik Sense Mobile SaaS geïnstalleerd hebt.

E-mail: Meldingen worden verzonden naar het e-mailadres dat voor het account is geregistreerd.

Dagelijkse e-mailsamenvatting: Bepaalde meldingen worden verzameld in één enkele e-mail, die dagelijks wordt verzonden naar het e-mailadres dat voor het account is geregistreerd. U kunt de starttijd instellen voor uw dagelijkse samenvatting.

Beheer

Waarschuwingen : Uw waarschuwingen beheren

Abonnementen : Rapporten plannen met behulp van abonnementen

Ruimten: Raadpleeg Apps in gedeelde en beheerde ruimten. Beschikbare acties: raadpleeg App-details, apps verwijderen.

Qlik Sense Mobile: Pushmeldingen beheren

API  sleutels: Genereer nieuwe API sleutels.

Overige

Tools om gegevensanalyse te ondersteunen:

• Qlik Sense Mobile SaaS app openen.

• Qlik Sense Desktop: Installatie op locatie voor lokale en offline analyse.

• Qlik DataTransfer: Uploaden van lokale gegevens naar de cloud.