Begränsningar och överväganden

Du bör vara medveten om följande begränsningar och överväganden när du använder en IBM DB2 för z/OS-källa:

• Registrering av ändringar från katalogtabeller stöds inte.
  • Under en uppgift där fullständig laddning och tillämpning av ändringar har aktiverats kan dublettnycklar vara flyttad till målet. Detta beror på att poster som uppdaterades och cachelagrades under uppgiftssteget fullständig laddning kan ha samma tidsstämpel som de ursprungliga posterna som infogades under den fullständiga laddningen. Observera att detta vanligen bara inträffar när tidsskillnaden mellan den infogade posten och den uppdaterade (cachelagrade) posten är väldigt liten (millisekunder).
  • Drivrutinsalternativet "enableWLB" stöds inte. Om du vill tvinga anslutningen att automatiskt växla till en annan LPAR i en parallell sysplex (dvs. "redundans") ställer du in "enableACR" på "true" och "enableWLB" på "false" i drivrutinskonfigurationen.

• Landing för visningar stöds endast under fullständig laddning (d.v.s. CDC stöds inte).
  • Registrering av ändringar från en miljö med blandade RBA-poster (6- och 10-byteformat) stöds inte.
  • Mellanlagring data med 4-byte emojitecken stöds inte.