Användarbaserade Qlik Cloud-prenumerationer

Qlik har två alternativ för användarbaserade prenumerationer på Qlik Cloud-analys där priset är baserat på antal användare: Qlik Sense Business och Qlik Sense Enterprise SaaS.

Qlik Sense Business och Qlik Sense Enterprise SaaS ger samma hastighet, prestanda och tillgänglighet och delar samma användargränssnitt, hubb och Hanteringskonsol. Qlik är värd för och hanterar molninfrastrukturen. Qlik Sense Enterprise SaaS har fler funktioner, större datakapacitet och högre gränser för storlek på standardappar (i minnet).

Anteckning om information

Om du är en Qlik Cloud-kund med Qlik Sense Enterprise SaaS- eller Qlik Sense Business-prenumeration och går över till den kapacitetsbaserade prenumerationsmodellen kan du se Skillnader mellan Qlik Cloud-analyss prenumerationsmodeller för information om de viktigaste skillnaderna.

Nedan presenteras viktiga fakta om de olika prenumerationsalternativen. Kontakta Qlik-försäljningsavdelningen för att få mer information om vad som ingår. Mer information vad som ingår i de olika licenserna finns i Produktbeskrivning av Qlik Cloud®-prenumerationer (endast på engelska).

Qlik Sense Business

Med Qlik Sense Business kan grupper och team bygga och dela på appar.

Qlik Sense Business ger:

• Alla analysfunktioner i Qlik Sense, inklusive den associativa motorn
  • Alla Qliks senaste funktioner för förstärkt intelligens, inklusive insiktsförslag
  • Möjligheten att skapa appar genom att dra och släppa, och helt interaktiva appar
  • Ett personligt utrymme där du kan skapa eget innehåll och dela det med vem som helst
  • Fem delade utrymmen där dina teammedlemmar kan utveckla och dela appar
  • Direkt dataanslutning till över 40 datakällor
  • Automatiska datauppdateringar

Qlik Sense Enterprise SaaS

Qlik Sense Enterprise SaaS är ett komplett, SaaS-baserat driftsättningsalternativ för Qlik Sense Enterprise. Qlik Sense Enterprise SaaS kan driftsättas separat eller som en del av en multimolnsdriftsättning som kan inkludera Qlik Sense Enterprise-driftsättningar i molnet eller lokalt.

Qlik Sense Enterprise SaaS-versionen har samma funktioner som Qlik Sense Business samt:

• Styrning på företagsnivå
  • Ökad kapacitet
  • Flera användartyper

Registrera dig för en prenumeration

Gå till Kontakta säljteamet och fyll i ansökningsformuläret som registrering för Qlik Sense Enterprise SaaS- eller Qlik Sense Business. Någon från Qliks försäljningsteam i din region kommer att kontakta dig. Mer information finns i Registrera dig för en prenumeration.