Aktivera en navigeringslänk till Talend Cloud i startmenyn

Talend är en ETL (Extract, Transform, Load) -plattform som specialiserar sig på dataintegrering, datakvalitetshantering, dataförberedelse, bearbetning av big data och programintegrering. Klientadministratörer kan förenkla åtkomst till Talend Cloud genom att aktivera en länk som kommer att vara tillgänglig via startmenyn för alla användare i klientorganisationen. Om du inte är Talend-kund ännu kan du påbörja en kostnadsfri testperiod och undersöka funktionerna i Talend Cloud. Mer information finns på Talends webbplats.

Gör följande:

1. I hanteringskonsolen går du till Inställningar > Talend Cloud.

Inställningar för Talend Cloud.

Inställningsruta där inställningarna för Talend Cloud visas
  2. Välj en Talend Cloud-region i rullgardinsmenyn.

3. Ange Talend Cloud-konto-ID.

Du hittar konto-ID i Talend Management Console under Prenumeration.

Kontoinformation på prenumerationssidan i Talend Management Console.

Prenumerationsruta med kontoinformation i Talend Management Console.
  4. Aktivera på/av-valet Länk till Talend Cloud.

När konfigureringen har slutförts kan du se en ny knapp till Talend Cloud i startmenyn Start-menyn. Om du klickar på den här knappen kommer du direkt till inloggningssidan för Talend Cloud.

Navigera till Talend Cloud från startmenyn.

Navigera till Talend Cloud från startmenyn.