My Qlik-portal

My Qlik är en portal där servicekontoägaren för Qlik Cloud-prenumerationen kan visa och hantera prenumerationen.

My Qlik visar en sammanfattning av dina prenumerationer med startdatum och slutdatum. Klicka på Pil ned Visa mer för att visa information om produkten. Du kan expandera varje kategori och visa rättighetsgränser och dina inköpta, förbrukade och återstående mängder.

Prenumerationsinformation i My Qlik

På startsiderutan visas diagram över kapacitetsförbrukning.

Mer information om uppgifterna som du kan hantera från My Qlik finns i Hantera din Qlik Cloud-prenumeration.

Qlik Account

Du behöver skapa ett Qlik Account när du registrerar dig för en testperiod av Qlik Cloud. Gå till Qlik.com och välj Logga in > Qlik Cloud. Klicka på Registrera dig längst ner på sidan och ange dina registreringsuppgifter.

När du har registrerat dig för ett Qlik Account har du automatiskt åtkomst till flera Qlik-webbplatser, som Qlik Community och Qlik Continuous Classroom (QCC). Kunder och partner har åtkomst till Support-portalen och den fullständiga hämtningssidan. Partner har åtkomst till Partner-portalen.

Ett Qlik Account är inte bara en användarregistrering hos Qlik, det inkluderar även en association med QlikIdP, som är standardidentitetsleverantören för en Qlik Cloud-klientorganisation.

Logga in på My Qlik

Gå till My Qlik-portalen eller logga in från Qlik.com genom att välja Logga in > Qlik Cloud.

Du kan också logga in från din Qlik Cloud-klientorganisation. Öppna startmenyn i det övre högra hörnet och välj My Qlik.

Hantera dina kontoinställningar i My Qlik

I Profilinställningar i My Qlik kan du hantera din kontoinställningar. Öppna dina profilinställningarna genom att öppna din användarprofilmeny i My Qlik och välja Profilinställningar.

Du kan hantera följande kontoinställningar från din profil i My Qlik:

Profilinställningar i Qlik

Profilinställningsmenyn när du visar My Qlik som ägare till tjänstkonto.

För att hantera dina personliga inställningar går du till sidan Profilinställningar i Qlik Cloud. Härifrån kan du hantera inställningar, t.ex. språk och tidszon, anpassa meddelanden och hämta ytterligare Qlik-produkter. Mer information finns i Profilinställningar.

RELATERAD INFORMATION: