Gegevens van visualisaties weergeven

U kunt schakelen tussen een visualisatie en een weergave van de gegevens die hierin worden vertegenwoordigd.

Wanneer u een visualisatie gebruikt in de analysemodus, wilt u wellicht de gegevens achter een selectie bekijken. Voor de meeste visualisaties is een tabel met de gegevens beschikbaar via het contextmenu.

Visualisaties waarvoor gegevensweergave beschikbaar is

In de volgende visualisaties kunt u schakelen tussen de visualisatie en een weergave van de gegevens in tabelvorm:

• Staafdiagram
  • Boxplot (met een of meer dimensies)
  • Combinatiediagram
  • Verdelingsplot
  • Histogram
  • Lijndiagram
  • Cirkeldiagram
  • Draaitabel
  • Spreidingsplot
  • Structuuroverzicht

Schakelen tussen een visualisatie en gegevensweergave

1. Klik met de rechtermuisknop op de visualisatie of klik in het aanwijsmenu op More.
  2. Selecteer Gegevens weergeven. Als een selectie is gemaakt, worden alleen de geselecteerde gegevens weergegeven.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de weergave van de gegevens en selecteer Diagram bekijken om terug te gaan naar de visualisatie.

Opmerking: Wanneer u de bewerkingsmodus opent, of als u naar een ander werkblad navigeert, worden alle visualisaties die naar gegevensweergave zijn geschakeld, teruggezet naar de oorspronkelijke visualisaties.