Soort Qlik Cloud Analyse-abonnementen

Qlik Cloud Analyse-abonnementen zijn gebaseerd op een capaciteitsmodel met het volume van Gegevens voor analyse met Qlik Cloud als de primaire waardemeter.

Qlik Cloud Analyse-abonnementen gebaseerd op capaciteit zijn beschikbaar in drie niveaus: Standard, Premium en Enterprise. Alle abonnementen bieden dezelfde snelheid, prestaties en beschikbaarheid en delen dezelfde gebruikersinterface, hub en Beheerconsole. De cloudinfrastructuur wordt gehost en beheerd door Qlik. De hogere versies bieden aanvullende functies, een verhoogde gegevenscapaciteit en hogere limieten voor gebruikers en de grootte van standaard-apps (in-geheugen).

Informatie

Als u een Qlik Cloud-klant bent met een Qlik Sense Enterprise SaaS- of Qlik Sense Business-abonnement en overschakelt op het capaciteitsgebaseerde abonnementsmodel, raadpleegt u Verschillen tussen de Qlik Cloud Analyse-abonnementsmodellen voor informatie over de belangrijkste verschillen.

Qlik Cloud Analyse-abonnementen bieden toegang tot Qlik Cloud Gegevensintegratie voor het maken van QVD-bestanden in een Qlik Cloud-gegevensplatform. De QVD-bestanden kunnen worden gebruikt in analyseapps. Zie Gegevens integreren voor meer informatie over Gegevensintegratie.

Hieronder worden de belangrijkste punten uit iedere abonnementsoptie beschreven. Ga naar Qlik Pricing of neem contact op met de verkoopafdeling van Qlik voor meer informatie over wat er is inbegrepen. Zie Productvoorwaarden voor Qlik Cloud® -abonnementen (alleen in het Engels) voor meer informatie over de licentiecijfers.

Qlik Cloud Analyse Standaard

Qlik Cloud Analyse Standaard is geschikt voor kleinere analyse-gebruiksscenario's, en bieden groepen en teams de mogelijkheid om apps te bouwen en te delen. De gegevenscapaciteit is beperkt tot een vaste hoeveelheid en uw abonnement is gebaseerd op het aantal Volledige gebruikers.

U kunt een gratis proefversie van Qlik Cloud Analyse Standaard starten via Qlik Pricing.

De Qlik Cloud Analyse Standaard biedt het volgende:

• Volledige Qlik Sense-analysecapaciteiten, inclusief Inzichtenadviseur, Waarschuwingen en Notities

• De nieuwe functies voor Augmented Intelligence van Qlik, inclusief suggesties voor inzichten

• Apps maken op basis van slepen en neerzetten en volledig interactieve apps

• Een persoonlijke ruimte om uw eigen inhoud te maken en met iedereen te delen

• Groepssamenwerking in gedeelde ruimten waarin uw teamleden apps kunnen ontwikkelen en delen

• Directe gegevensverbindingen met meer dan 40 gegevensbronnen

• Automatisch gegevens vernieuwen
  • Gegevensverplaatsing naar Qlik Cloud vanuit relationele databasebronnen en SaaS-bronnen.

• Volledige gebruikers

Qlik Cloud Analyse Premium

Qlik Cloud Analyse Premium is een versie voor middelgrote tot grotere bedrijven die een volledige analyseoplossing nodig hebben. Het is een volledige SaaS-implementatieoptie voor Qlik Sense Enterprise. De cloudinfrastructuur wordt gehost en beheerd door Qlik. Qlik Cloud Analyse Premium kan afzonderlijk worden geïmplementeerd of als onderdeel van een multicloudimplementatie die ook implementaties kan bevatten die in de cloud en on-premises worden gehost. U sluit een abonnement af op basis van de capaciteit voor geanalyseerde gegevens en Volledige gebruikers.

De Qlik Cloud Analyse Premium-versie biedt dezelfde functies als die beschikbaar zijn met Qlik Cloud Analyse Standaard, en daarbij:

• Rapportage

• Toepassingsautomatisering

• AutoML

• Beheerde ruimten

• Meerdere tenants

• Verhoogde gegevenscapaciteit
  • Gegevensverplaatsing naar Qlik Cloud uit alle bronnen, inclusief SAP- en mainframe-bronnen

• Opgenomen Basic-gebruikers

Qlik Cloud Enterprise

De Enterprise-versie bevat alle functies die beschikbaar zijn met Qlik Cloud Analyse Premium en Qlik Cloud Gegevensintegratie Premium. Qlik Cloud Enterprise biedt u Volledige gebruikers en Basic-gebruikers, geavanceerde transformaties en realtime gegevensverplaatsing vanuit iedere willekeurige bron. U kunt zich abonneren op de capaciteit Gegevens voor analyse of de capaciteit Verplaatste gegevens, of beide. Daarnaast zijn enkele functies onderhandelbaar, zoals appgrootte, herlaadfrequentie en herlaadgelijktijdigheid. Zie Specificaties en capaciteit van Qlik Cloud Analyse voor meer informatie.