Vereiste machtigingen

De gebruiker die is opgegeven in de -verbindingsinstellingen moet de volgende machtigingen hebben:

Volledige lading-taken:

De ReplicationAdmin-rol met de machtiging SELECT voor de aangegeven brontabellen.

CDC-taken

De ReplicationAdmin-rol met de machtigingen REPLICATION CLIENT en REPLICATION SLAVE.

InformatieBij het vastleggen van wijzigingen vanuit Microsoft Azure Database for MySQL 8.0 moet de gebruiker ook beschikken over standaardverificatie.

Controleren op open XA-transacties

Wanneer de taak wordt geïnitialiseerd, controleert Data Movement gateway of er nog openstaande XA-transacties zijn (transacties die gebruikmaken van doorvoeren in twee fasen). Om deze query te laten uitvoeren, moeten de volgende machtigingen worden verleend:

grant XA_RECOVER_ADMIN on *.* to 'userName'@'%';

Waarbij userName de gebruiker is die is opgegeven in de instellingen van connector.

Als deze machtiging niet wordt verleend, wordt de volgende fout getoond als u de taak uitvoert.

Failed to check for open XA transactions. Verify that the user specified in the endpoint settings has the XA_RECOVER_ADMIN permission. Capturing changes while there are open XA transactions might lead to loss of data. If there are no XA transactions in this database, add the internal parameter IgnoreOpenXaTransactionsCheck to skip the XA transactions check.