Dokumentegenskaper: Grupper

Anteckning om informationFör att fliken Grupper ska bli tillgänglig måste dokumentet innehålla data och skriptet måste ha laddats en gång.

På denna flik kan man skapa hierarkiska eller cykliska fältgrupper.

En lista visar alla grupper i dokumentet. En ikon till vänster om varje gruppnamn visar om det är en hierarkisk eller cyklisk grupp. Man väljer en grupp genom att klicka på den i listan. De valda grupperna visas under Använda fält.

Egenskaper för Datakälla dokument
Egenskap Beskrivning
Ny När man klickar på denna knapp öppnas dialogen Gruppinställningar där man kan definiera en ny grupp av fält.
Ta bort Raderar den grupp som är markerad i listan.
Redigera Öppnar dialogen Gruppinställningar för den valda gruppen. Sidan används för att skapa fältgrupper.