Documenteigenschappen: Groepen

InformatieOm het tab Groepen te kunnen gebruiken, moet het document gegevens bevatten en moet het script een keer opnieuw zijn geladen.

Op deze tab kunt u drilldown- of cyclische veldgroepen maken.

Alle beschikbare groepen in het document worden weergegeven in een lijst. Een pictogram links van elke groepsnaam geeft aan of het een drilldowngroep of een cyclische groep betreft. U kunt een groep selecteren door er in de lijst op te klikken. De geselecteerde groepen worden weergegeven in het gebied Gebruikte velden.

Eigenschappen document gegevensbron
Eigenschap Beschrijving
Nieuw Door op deze knop te klikken wordt het dialoogvenster Groepsinstellingen geopend, waarin een nieuwe veldgroep kan worden gedefinieerd.
Verwijderen Hiermee verwijdert u de geselecteerde groep.
Bewerken Hiermee opent u het dialoogvenster Groepsinstellingen voor de geselecteerde groep. Via deze pagina hebt u toegang tot veldgroepen.