My Qlik Portal

My Qlik is een portal waar de serviceaccounteigenaar van hetQlik Cloud-abonnement het abonnement kan weergeven en beheren.

My Qlik toont een samenvatting van uw abonnementen met een begin- en een einddatum. Klik op Pijl-omlaag Meer informatie om de productdetails te bekijken. U kunt iedere categorie uitvouwen om limieten voor rechten te bekijken en uw aangeschafte, verbruikte en resterende aantallen te zien.

Abonnementsdetails in My Qlik

Beginvenster met diagrammen voor capaciteitsverbruik.

Voor meer informatie over de taken die u kunt beheren vanuit My Qlik, zie Uw Qlik Cloud-abonnement beheren.

Qlik Account

U hebt een Qlik Cloud nodig wanneer u zich aanmeldt voor een proefversie van Qlik Account. Ga naar Qlik.com en selecteer Aanmelden > Qlik Cloud. Klik onderaan op de pagina op Aanmelden en voer uw registratiegegevens in.

Als u eenmaal bent geregistreerd voor een Qlik Account, hebt u automatisch toegang tot meerdere Qlik-sites, inclusief Qlik Community en Qlik Continuous Classroom (QCC). Klanten en partners hebben toegang tot de Support Portal en de volledige Downloads-pagina. Partners hebben ook toegang tot de Partner Portal.

Een Qlik Account is niet alleen een gebruikersregistratie op Qlik, het biedt ook een koppeling met de QlikIdP, de standaardidentiteitsprovider voor een Qlik Cloud-tenant.

Aanmelden bij My Qlik

Ga naar My Qlik-portal of meld u aan vanaf Qlik.com door Aanmelden > Qlik Cloud te selecteren.

U kunt zich ook aanmelden vanuit uw Qlik Cloud-tenant. Open het startmenu in de rechterbovenhoek en selecteer My Qlik.

Uw accountinstellingen beheren in My Qlik

Met de Profielinstellingen in My Qlik kunt u uw accountinstellingen beheren. Om uw profielinstellingen te openen, klikt u op het gebruikersprofielmenu in My Qlik en selecteert u Profielinstellingen.

U kunt de volgende accountinstellingen beheren via uw profiel in My Qlik:

Profielinstellingen in My Qlik

Menu Profielinstellingen bij weergave van My Qlik als eigenaar van het serviceaccount.

Als u uw persoonlijke instellingen wilt beheren, gaat u naar de pagina Profielinstellingen in Qlik Cloud. Vanuit hier kunt u instellingen beheren zoals taal en tijdzone, meldingen aanpassen en aanvullende producten van Qlik downloaden. Ga voor meer informatie naar Profielinstellingen.