Replikeringshistorik

attrep_history-tabellen tillhandahåller statistik om varje uppgift, till exempel posternas antal och volym som bearbetas under ett visst tidsfönster.

En ny post läggs till i tabellen på slutet av varje TIMESLOT_DURATION. Med andra ord, data i den här tabellen tas aldrig bort.

Kolumnbeskrivningar
Kolumn Typ Beskrivning

SERVER_NAME

nvchar

Namnet på den maskin där Data Movement gateway är installerad.

TASK_NAME

nvchar

Namnet på Data Movement gateway-uppgiften.

TIMESLOT_TYPE

varchar

En av följande:

• FULL LOAD
  • CHANGE PROCESSING (CDC)

När FULL LOAD och CHANGE PROCESSING körs parallellt (vissa tabeller med fullständig laddning, vissa i CDC) kommer två historikposter att belägga samma tidsfönster.

TIMESLOT

tidsmarkör

Sluttidsmarkören för tidsfönstret.

TIMESLOT_DURATION

int

Varaktigheten för varje historikpost i minuter

TIMESLOT_LATENCY

int

Fördröjning på slutet av tidsfönstret i sekunder. Detta gäller bara för CDC-tidsfönster. Observera att det här värdet bara innehåller värdet för mål-fördröjningen.

TIMESLOT_RECORDS

int

Antalet poster som bearbetades under tidsfönstret.

TIMESLOT_VOLUME

int

Datavolym som bearbetats i MB.