Inaktiverade tabeller

När en tabell inaktiveras registreras information om tabellen, inklusive anledningen till att den inaktiverades i attrep_suspended_tables-tabellen. Om en tabell inaktiveras och därefter aktiveras igen när uppgiften körs kommer posterna för den tabellen att tas bort från attrep_suspended_tables-tabellen.

När en uppgift med inaktiverade tabeller stannar kommer posterna för den uppgiften att finnas kvar i attrep_suspended_tables-tabellen. Om tabellerna fortfarande är inaktiverade när uppgiften startas om tas uppgifterna bort och registreras sedan igen.

Kolumnbeskrivningar
Kolumn Typ Beskrivning

SERVER_NAME

nvchar

Namnet på den maskin där Data Movement gateway är installerad.

TASK_NAME

nvchar

Namnet på Data Movement gateway-uppgiften.

TABLE_OWNER

nvchar

Ägaren av den inaktiverade tabellen.

TABLE_NAME

nvchar

Namnet på den inaktiverade tabellen.

SUSPEND_REASON

varchar

Anledningen till att tabellen inaktiverades.

SUSPEND_TIMESTAMP

tidsmarkör

Datum och tid då tabellen inaktiverades.