Ändra datapartitioner

Den här kontrolltabellen stöds i följande fall:

• När mellanlagringsuppgiften i din datapipeline använder ett Amazon S3 (for Qlik Cloud)-mål
  • Alla "Mellanlagra data i datasjö"-uppgifter

Tabellen attrep_cdc_partitions innehåller poster om partitioner som skapats på måldatabasen. Du kan använda den här informationen för att identifiera partitionerade data som behöver bearbetas ytterligare.

attrep_cdc_partitions-tabellfält
Kolumn Typ Beskrivning

SERVER_NAME

sträng

Namnet på den maskin där Data Movement gateway är installerad.

TASK_NAME

sträng

Namnet på Data Movement gateway-uppgiften.

PARTITION_NAME

sträng

Partitionsnamnet består av partitionens start- och sluttid.

Exempel:

20170313T123000_20170313T170000

PARTITION_START_TIME

TIMESTAMP

När partitionen öppnades:

PARTITION_END_TIME

TIMESTAMP

När partitionen stängdes:

TABLE_OWNER

sträng

Ägaren av schemat eller tabellen.

TABLE_NAME

sträng

Tabellens namn.