Replicationgeschiedenis

De attrep_history tabel biedt statistieken over elke taak, zoals het aantal en het volume van records dat tijdens een specifiek tijdslot wordt verwerkt.

Er wordt een nieuw record toegevoegd aan de tabel aan het einde van elke TIMESLOT_DURATION. Kortom: de gegevens in deze tabel worden nooit verwijderd.

Kolombeschrijvingen
Kolom Type Beschrijving

SERVER_NAME

nvchar

De naam van de machine waarop Data Movement gateway wordt geïnstalleerd.

TASK_NAME

nvchar

De naam van de Data Movement gateway-taak.

TIMESLOT_TYPE

varchar

Een van de volgende:

• FULL LOAD
  • CHANGE PROCESSING (CDC)

Als FULL LOAD en CHANGE PROCESSING parallel worden uitgevoerd (sommige tabellen in volledige lading en sommige in CDC), nemen twee geschiedenisrecords hetzelfde tijdslot in.

TIMESLOT

timestamp

Het laatste tijdstempel van het tijdslot.

TIMESLOT_DURATION

int

De duur van elk geschiedenisrecord in minuten.

TIMESLOT_LATENCY

int

De latentie aan het einde van het tijdslot in seconden. Dit is alleen van toepassing op CDC-tijdsloten. Deze waarde bevat alleen de waarde van de doellatentie.

TIMESLOT_RECORDS

int

Het aantal records dat is verwerkt tijdens het tijdslot.

TIMESLOT_VOLUME

int

De hoeveelheid gegevens dat is verwerkt in MB.