Gegevenspartities wijzigen

Deze controletabel wordt in de volgende gevallen ondersteund:

• Wanneer de tussenopslagtaak in uw gegevenspijplijn een Amazon S3 (voor Qlik Cloud)-doel gebruikt
  • Alle Gegevens tijdelijk opslaan in datalake-taken

De tabel attrep_cdc_partitions bevat records van partities die zijn gemaakt in de doeldatabase. U kunt deze informatie gebruiken om gepartioneerde gegevens te identificeren die nog verder verwerkt moeten worden.

Tabelvelden van attrep_cdc_partitions
Kolom Waardetype Beschrijving

SERVER_NAME

STRING

De naam van de machine waarop Data Movement gateway wordt geïnstalleerd.

TASK_NAME

STRING

De naam van de Data Movement gateway-taak.

PARTITION_NAME

STRING

De partitienaam bevat de begin- en eindtijd van de partitie.

Voorbeeld:

20170313T123000_20170313T170000

PARTITION_START_TIME

TIMESTAMP

Wanneer de partitie is geopend:

PARTITION_END_TIME

TIMESTAMP

Wanneer de partitie is gesloten:

TABLE_OWNER

STRING

Het tabelschema of de eigenaar.

TABLE_NAME

STRING

De tabelnaam.