Een dia maken

In deze sectie leert u hoe u dia's kunt toevoegen aan een presentatie en hoe u vanuit verschillende bronnen gegevens aan uw dia's kunt toevoegen.

Een dia toevoegen aan een presentatie

U kunt uw presentatie uitbreiden door er een of meer dia's aan toe te voegen.

Doe het volgende:

1. Klik vanuit de presentatieweergave op PresentatiemodusPresentaties.

2. Klik op de presentatie waaraan u de dia wilt toevoegen en klik op Alle dia's bekijken.

3. Klik op Nieuwe dia toevoegen.

Er wordt een nieuwe dia toegevoegd. U kunt nu inhoud aan de dia toevoegen, zoals snapshots.

Een snapshot toevoegen aan een dia

U kunt vanuit uw Snapshot-bibliotheek snapshots toevoegen aan een dia.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op Momentopname in het venster met presentatiehulpmiddelen.

De Snapshot-bibliotheek wordt geopend. Met behulp van de tijdstempel en eventuele aantekeningen kunt u de snapshots van elkaar onderscheiden.

2. Zoek de snapshot die u wilt toevoegen en sleep deze op de dia.

De snapshot wordt uitgelijnd op het raster. U kunt deze verplaatsen met de pijltoetsen van het toetsenbord.

De snapshot wordt op de dia geplaatst.

Een werkblad met live-gegevens toevoegen aan een dia

Het is mogelijk om werkbladen met live-gegevens aan een presentatiedia toe te voegen. Wanneer u een werkblad met live-gegevens aan een presentatiedia toevoegt, worden de huidige selecties van de app voor het geselecteerde werkblad opgeslagen. Telkens wanneer een werkblad met live-gegevens in een presentatie wordt bekeken, worden deze selecties toegepast.

Doe het volgende:

1. Klik in de presentatieweergave op App-objecten in het venster met presentatiehulpmiddelen.

Er wordt een dialoogvenster geopend.

2. Klik op het werkblad dat u in de presentatie wilt gebruiken.

Het werkblad met live-gegevens wordt aan een nieuwe dia toegevoegd.