R4Z-productbibliotheken

De volgende bibliotheektypen worden door het product vereist:

• LOAD- en INSTALL-bibliotheken: deze bibliotheken worden ontvangen uit de installatiekit. Daarom is hun inhoud versie-afhankelijk en kan deze niet worden hergebruikt door andere versies.
  • CONFIG- en CNTL-bibliotheken: deze bibliotheken worden gemaakt tijdens de installatie en configuratie. Dit betekent dat hun inhoud kan worden hergebruikt door daaropvolgende versies van het product (afhankelijk van het specifieke geval).

Voorbeelden van LOAD- en INSTALL-bibliotheekbestandsnamen:

• LOAD: r4z.v2022r5.sp0.load.xmit
  • INSTALL: r4z.v2022r5.sp0.install.xmit

Om deze verschillende gebruikstypen mogelijk te maken, wordt aanbevolen om aparte high-level-kwalificaties voor de R4Z-productbibliotheken te gebruiken:

• R4Z-versiespecifieke high-level-kwalificatie met de volgende bibliotheken:

• LOAD - Staat in de kit en bevat uitvoerbare laadmodules.
    • INSTALL - Staat in de kit en bevat installatiescripts/JCL's en voorbeeldtaken.

• Hierna zal naar deze kwalificatie worden verwezen met <r4z-vnd-hlq>.

• R4Z basis high-level-kwalificatie, onafhankelijk van versies, met de volgende bibliotheken:

• CONFIG - Wordt gemaakt tijdens de installatie en bevat de configuratie voor de CDC-services.
    • CNTL - Moet worden gemaakt door de persoon die de installatie uitvoert voor het opslaan van JCL-componenten, taken en leden toevoegen. Het is mogelijk om verschillende CNTL-bibliotheken toe te wijzen en ze een naam toe te wijzen die de CDC-servicenaam bevat. Dit is handig als de CDC-services onafhankelijk van elkaar moeten worden beheerd.

• Hierna zal naar deze kwalificatie worden verwezen met <r4z-bsc-hlq>.