Gå till huvudinnehåll Gå till ytterligare innehåll

RangeKurtosis - skript- och diagramfunktion

RangeKurtosis() returnerar det värde som motsvarar kurtosis hos ett talintervall.

Syntax:

RangeKurtosis(first_expr[, Expression])

Returnerad datatyp: numeriska

Argument:

Argumenten hos denna funktion kan innehålla postöverskridande funktioner som i sig returnerar en lista över värden.

Argument
Argument Beskrivning
first_expr Det uttryck eller fält som innehåller de data som ska mätas.
Expression Valfria uttryck eller fält som innehåller de intervalldata som ska mätas.

Begränsningar:

Om inget numeriskt värde påträffas returneras NULL.

Exempel och resultat:

Exempel på funktioner
Exempel Resultat
RangeKurtosis (1,2,4,7) Returnerar -0,28571428571429