Een navigatiekoppeling naar Talend Cloud in het startmenu inschakelen

Talend is een ETL-platform (Extract, Transform, Load) dat is gespecialiseerd in gegevensintegratie, beheer van gegevenskwaliteit, gegevensvoorbereiding, verwerking van big data en toepassingsintegratie. Tenantbeheerders kunnen de toegang tot Talend Cloud vereenvoudigen door een koppeling in te schakelen die voor alle gebruikers toegankelijk is via het startmenu. Als u nog geen klant van Talend bent, kunt u een gratis proefversie starten om de mogelijkheden van Talend Cloud te verkennen. Ga voor meer informatie naar de website van Talend.

Doe het volgende:

1. Ga in de Beheerconsole naar Instellingen > Talend Cloud.

Talend Cloud-instellingen.

Venster Instellingen toont de instellingen voor Talend Cloud
  2. Kies een Talend Cloud-regio in de vervolgkeuzelijst.

3. Voer de account-id van Talend Cloud in.

U vindt de account-id in de Talend Management Console onder Abonnement.

Accountgegevens op de pagina Abonnement in de Talend Management Console.

Venster Abonnement met accountgegevens in de Talend Management Console
  4. Schakel de wisselknop Koppeling naar Talend Cloud in.

Nadat de configuratie is voltooid, ziet u een nieuwe knop voor Talend Cloud in het startmenu Startmenu. Klik op deze knop om direct naar de aanmeldpagina van Talend Cloud te gaan.

Navigeer naar Talend Cloud vanuit het startmenu.

Navigeer naar Talend Cloud vanuit het startmenu