Toegang tot de live-gegevens van een snapshot

Vanuit een snapshot (op een presentatiedia) kunt u navigeren naar het werkblad en de visualisatie waarvan deze snapshot afkomstig is. Op deze manier krijgt u toegang tot de live-gegevens van de snapshot, waarbij u nieuwe selecties kunt uitvoeren om nieuwe wegen te verkennen met uw presentatie.

Doe het volgende:

1. Ga in de presentatieweergave naar een dia met een snapshot.

2. Klik met de rechtermuisknop op de snapshot.

Het snelmenu van de snapshot wordt geopend.

3. Selecteer Naar bron gaan.

U wordt in de analysemodus naar het werkblad geleid waarvan de snapshot afkomstig is. En de visualisatie waarvan de snapshot werd gemaakt, is aanvankelijk gemarkeerd.

WaarschuwingEen snapshot toont gegevens op basis van de toegangsrechten van de gebruiker die de snapshot maakt en de snapshot kan vervolgens worden gedeeld in een presentatie. Als gebruikers echter teruggaan naar een visualisatie vanuit een presentatie om de live gegevens in de app te bekijken, worden zij beperkt door hun eigen toegangsrechten.
InformatieOok als het werkblad waarvan de snapshot afkomstig is, niet meer beschikbaar is, wordt u toch naar het werkblad geleid waar de snapshot vandaan kwam. Als het hele werkblad waarop de visualisatie werd geplaatst niet langer beschikbaar is, blijft u in de presentatieweergave en wordt het foutbericht Werkblad ontbreekt weergegeven.
TipU kunt ook tijdens het afspelen van een presentatie toegang krijgen tot de live-gegevens van een snapshot.