Stel een bronconnector in voor SAP (Application)

Voordat u de SAP (Application) connector kunt configureren, moet u eerst een van de volgende back-end bronconnectors configureren, volgens uw SAP-pakkettype:

Informatie

Tussenopslag vanuit een STXL-tabel wordt niet ondersteund. Als u moet Tijdelijk opslaan vanuit een STXL-tabel, gebruikt u in plaats daarvan de SAP Extractorconnector.

Voor meer informatie over algemene beperkingen bij het gebruik van SAP (Application) connector, raadpleegt u Beperkingen en overwegingen.

Machtigingen back-end-broneindpunt

De gebruiker die is opgegeven in de onderliggende bron connector-instellingen moet de machtiging SELECT hebben op de volgende objecten:

• DD02L

• DD03L

• DD02T

• DD03T

• T000

• /HTG/GC_HEAD

• /HTG/GC_TABLES1

• /HTG/GC4R_BUSGRP

• /HTG/GC4R_TABLES