Uw abonnement verlengen

U kunt uw Qlik Sense Business-abonnement op elk moment verlengen via My Qlik.

1. Meld u aan bij My Qlik.
  2. Selecteer het abonnement dat u wilt wijzigen.
  3. Klik op de knop Verlengen van het desbetreffende abonnement.
  4. Gebruik de knoppen + en om het aantal betaalde seats voor de verlengingsperiode te selecteren.

Als u het aantal gebruikers verlaagt of verhoogt, worden de maandelijkse kosten op basis van de prijscategorie aan de rechterkant getoond.

Waarschuwing: U kunt het aantal seats niet lager instellen dan het aantal actieve gebruikers in de tenant. Als het aantal actieve gebruikers meer is dan het aantal gebruikers dat u wilt aanschaffen, moet de eigenaar van het serviceaccount eerst gebruikers verwijderen en moet u minimaal twee minuten wachten totdat u het aantal seats kunt verminderen.
  5. Klik op Doorgaan.

De betalingspagina verschijnt.

6. Als u de geregistreerde creditcard wilt gebruiken, zorg dan dat deze is geselecteerd.
    Opmerking: Als u een nieuwe creditcard wilt toevoegen, klikt u op Nieuwe betaalwijze toevoegen en voert u uw creditcardgegevens in.
  7. Klik op Doorgaan.

Op de pagina Overzicht worden uw selecties weergegeven.

8. Bevestig uw selectie en klik op Betalen.

Zodra de betaling is verwerkt, wordt uw abonnement verlengd. De abonnement-tegel wordt bijgewerkt om de aanvraag voor annulering weer te geven en toont de datum waarop het abonnement wordt geannuleerd.