Uw betaalwijze beheren

U kunt Qlik Sense-abonnementen afsluiten en betalen met een creditcard. U kunt ook uw creditcardgegevens van My Qlik beheren door de kaart die u standaard gebruikt toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen.

Een creditcard toevoegen

1. Ga naar My Qlik en open de pagina Betaling en facturering voor het proefabonnement of het abonnement dat u wilt beheren.
  2. Klik onder Betaalwijzen op de knop Creditcard toevoegen.
  3. Op de pagina Creditcard voert u uw creditcardgegevens in en klikt u op Doorgaan.
  4. Er verschijnt een bericht om te bevestigen dat uw creditcard is toegevoegd en uw nieuwe creditcard is zichtbaar onder Betaalwijzen.

Een creditcard verwijderen

1. Ga naar My Qlik en open de pagina Betaling en facturering voor het proefabonnement of het abonnement dat u wilt beheren.
  2. Klik onderBetaalwijzen op de knop ... van de creditcard die u wilt verwijderen.
    Opmerking: U kunt de standaardbetaalwijze niet verwijderen, dus u moet een alternatieve standaardbetaalwijze instellen voordat u de standaardbetaalwijze kunt verwijderen.
  3. Selecteer Verwijderen.
  4. Klik op de pagina Creditcard verwijderen? op de knop Verwijderen om het verwijderen van de betaalwijze te bevestigen.

De standaardbetaalwijze wijzigen

1. Ga naar My Qlik en open de pagina Betaling en facturering voor het proefabonnement of het abonnement dat u wilt beheren.
  2. Klik onder Betaalwijzen op de knop ... van de creditcard die u als standaardbetaalwijze wilt instellen.
  3. Selecteer Als standaardbetaalwijze instellen.