Uw Qlik Sense-abonnement upgraden

OP DEZE PAGINA

Uw Qlik Sense-abonnement upgraden

Qlik geeft u de mogelijkheid, om uw abonnementen vanuit My Qlik om te zetten of te upgraden. Hiermee kunt u uw abonnement upgraden zonder een nieuwe tenant aan te maken, zodat uw informatie en gegevens behouden blijven. De volgende upgradepaden worden ondersteund:

• Qlik Sense Business-proefversie naar Qlik Sense Enterprise SaaS-abonnement
  • Qlik Sense Business-abonnement naar Qlik Sense Enterprise SaaS-abonnement

U moet eigenaar zijn van de serviceaccount (SAO) om uw Qlik Sense-abonnement te kunnen upgraden.

U kunt de status van uw proefperiode of abonnement bekijken en Qlik Sense-abonnementen upgraden met een creditcard vanuit My Qlik.

Upgraden van Qlik Sense Business naar Qlik Sense Enterprise SaaS

1. Ga naar My Qlik en selecteer het abonnement of het proefabonnement dat u wilt upgraden.
  2. Als u momenteel de proefversie van Qlik Sense Business gebruikt, klikt u op Kopen. Als u momenteel een abonnement op Qlik Sense Business heeft, klikt u op Beheren.

U krijgt informatie over uw huidige proefperiode of abonnement te zien, met de opties voor upgraden erbij.

3. Klik op Upgrade uitvoeren op de tegel Qlik Sense Enterprise.
  4. Selecteer op de pagina Gebruikers het aantal gebruikers waarvoor u toegang tot Professional en Analyzer wilt kopen, en klik op Doorgaan.
    Opmerking: U kunt gebruikers toevoegen aan uw abonnement op Qlik Sense Enterprise SaaS door op Beheren te klikken.
  5. Op de pagina Betaling voert u uw creditcardgegevens in en klikt u op Doorgaan.
  6. Op de pagina Overzicht bekijkt u uw bestellings- en betalingsgegevens en klikt u op Betalen om de aankoop af te ronden.
Opmerking: U kunt uw betalings- en factureringsgegevens bekijken op de pagina Betaling en facturering. Daar kunt u uw creditcard- en factureringsgegevens bekijken of uw facturen zien en downloaden door te klikken op Details tonen.

Voor meer informatie over het navigeren van My Qlik, raadpleegt u Het Qlik Sense SaaS-abonnement beheren.