Soort Qlik Sense-abonnementen

OP DEZE PAGINA

Soort Qlik Sense-abonnementen

Qlik biedt twee soorten SaaS Qlik Sense-abonnementen, Qlik Sense Business en Qlik Sense Enterprise SaaS. Qlik Sense SaaS-abonnementen zijn beschikbaar als proefversies. U kunt een Qlik Sense Business-proefversie starten via de Qlik-website of contact opnemen met Qlik Sales om een Qlik Sense Enterprise SaaS-proefversie te starten.

Qlik Sense Business-gebruikers profiteren van dezelfde snelheid, prestaties en beschikbaarheid als Qlik Sense Enterprise SaaS-gebruikers. Bovendien beschikt Qlik Sense Business over dezelfde gebruikersinterface, hub en Beheerconsole als Qlik Sense Enterprise SaaS op Qlik Cloud.

Qlik Sense Business

Met Qlik Sense Business kunnen groepen en teams apps bouwen en delen.

Qlik Sense Business draait op Qlik Cloud, Qlik’s cloudeigen SaaS-platform dat ook de host is voor Qlik Sense Enterprise SaaS.

Qlik Sense Business-gebruikers profiteren van:

• Volledige analysefuncties van Qlik Sense, inclusief de Associative Engine
  • De nieuwe functies voor Augmented Intelligence van Qlik, inclusief suggesties voor inzichten
  • Apps maken op basis van slepen en neerzetten en volledig interactieve apps
  • Een persoonlijke ruimte om uw eigen inhoud te maken en met iedereen te delen
  • Vijf gedeelde ruimtes waarin uw teamleden apps kunnen ontwikkelen en delen
  • Directe gegevensverbindingen met meer dan 40 gegevensbronnen
  • Automatisch gegevens vernieuwen

Qlik Sense Enterprise SaaS

Qlik Sense Enterprise SaaS is een volledige SaaS-implementatieoptie voor Qlik Sense Enterprise. De cloudinfrastructuur wordt gehost en beheerd door Qlik. Qlik Sense Enterprise SaaS kan afzonderlijk worden geïmplementeerd of als onderdeel van een multicloudimplementatie die ook Qlik Sense Enterprise-implementaties kan bevatten die in de cloud en on-premises worden gehost.

Qlik Sense Enterprise SaaS-gebruikers profiteren van dezelfde functies als in Qlik Sense Business, maar ook van:

• Besturing van ondernemingsklasse
  • Verhoogde capaciteit
  • Meerdere gebruikerstypen