Een Qlik Sense-abonnement kopen

U kunt de status van uw proefperiode of abonnement bekijken en Qlik Senseabonnementen aanschaffen met een creditcard vanuit My Qlik.

1. Ga naar My Qlik en selecteer het abonnement of het proefabonnement dat u wilt aanschaffen.
  2. Klik op Kopen.
  3. Onder Prijs selecteert u het aantal gebruikers en klikt u op Doorgaan om abonnementen te kopen.
  4. Op de pagina Betaling voert u uw creditcardgegevens in en klikt u op Doorgaan.
  5. Op de pagina Overzicht bekijkt u uw bestellings- en betalingsgegevens en klikt u op Betalen om de aankoop af te ronden.
Opmerking: U kunt uw betalings- en factureringsgegevens bekijken op de pagina Betaling en facturering. Daar kunt u uw creditcard- en factureringsgegevens bekijken of uw facturen zien en downloaden door te klikken op Details tonen.

Voor meer informatie over het navigeren van My Qlik, raadpleegt u Het Qlik Sense SaaS-abonnement beheren.