Forts beheren

OP DEZE PAGINA

Forts beheren

Maak een fort om veilig met uw gegevens te werken op de locatie waar de gegevens zich op dat moment bevinden.

Met behulp van Qlik Forts kunnen organisaties Qlik SenseSaaS implementeren naast hun gegevens, in elke regio en elke cloud en tegelijkertijd de gegevensbeveiliging waarborgen.

Een fort maken

In de Management Console maakt u een fort en genereert u een certificaat dat wordt gebruikt om het fort met uw tenant te verbinden.

1. In de Management Console van uw Qlik Sense Enterprise SaaS-tenant opent u Forts.

2. Selecteer Nieuwe maken.

3. Voer een naam in.

4. URL: URL van het fort. (De volledig gekwalificeerde domeinnaam (FQDN) of het IP-adres van uw fort, bijvoorbeeld: https://123.45.67.89). Gebruik geen aanvullende slash!

5. Beschrijving: Voer desgewenst een beschrijving in.

6. Klik op Maken.

7. Kopieer de bootstrapconfiguratie.